Wegwerp Servies X-Table Rood

Ons Rood X-Table Wegwerp Servies biedt een grote consistentie en flexibiliteit omdat het gemaakt is van polypropyleen, een materiaal dat het een onbreekbaar servies maakt. Gebruik ze zonder angst om te breken, want dit plastic servies is zeer resistent en zal nooit in scherpe stukken afbrokkelen. Dit wegwerpservies is ideaal voor feesten en verjaardagen waarbij u het serviesgoed niet meer hoeft schoon te maken als het feest voorbij is, omdat het bekend staat als het ultieme wegwerpservies. Het is ongetwijfeld een product dat veel gebruikt wordt in horecabedrijven (hotels, restaurants en catering).

Actieve filters

    Wegwerp- en onbreekbaar. Zo wordt ons Rood X-Table Wegwerp Servies beschouwd, een wegwerptafel die ideaal is voor evenementen met kinderen of grote massa's mensen, waarbij dit Unbreakable Tableware, je gebroken glas, splinters, snijwonden en wonden zal voorkomen. Uw feest of evenement krijgt een eigen persoonlijkheid met al dit rode plastic serviesgoed.

    Een flexibel en bestendig plastic servies dat gebruikt kan worden voor het presenteren van hapjes, tapas, snacks, recepten en desserts voor feesten en evenementen in de horeca en het hotelwezen. Design en functionaliteit komen samen in deze collectie van X-Table Wegwerp Servies.

    En als dit niet de X-Table Diner Set is die u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze catalogus van X-Table Diner Set in Goud te bekijken, ideaal voor zomerse dagen waar kleur in de sfeer past, X-Table Diner Set in Turquoise, perfect voor feesten op boten, in het zwembad of op het strand zelf waar de kleur van het water speelt met de diensten, of de X-Table Diner Set in Limoengroen, een ongelooflijke weddenschap als het feest buiten is en u zich wilt mengen in de natuur.

    Bekijk meerZie minder