Wegwerp Servies X-Table Zwart

Rekening houdend met het feit dat het modieus is geworden om buitenevenementen zoals bruiloften, doopfeesten, communies, zwembadfeesten, zomerterrassen, cocktailparty's, enz. te organiseren, is onze X-Table in het zwart een van de noviteiten die horecabedrijven vragen. Ons X-Table serviesgoed wordt gepresenteerd in een grote verscheidenheid aan Plastic Trays, Plastic Bowls, Plastic Bekers en Plastic Borden. Dit Microgolfbaar X-Table Servies, gemaakt van Polypropyleen, heeft door zijn hardheid en bestendigheid bereikt dat het bestand is tegen hoge temperaturen zonder dat het vervormt.

Actieve filters

    Microgolf- en vaatwasmachinebestendig, dit zwarte X-Table wegwerpservies biedt een van de meest economische manieren om voedsel te verwarmen voordat het wordt gepresenteerd aan de gasten. Met een modern en origineel design is dit Microgolfbaar plastic servies een garantie voor hygiëne en kwaliteit tegen een zeer lage prijs.

    Onze X-Table Wegwerp Servies, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is perfect voor gebruik op picknickplaatsen, zwembaden, stranden of gewoon om te worden gebruikt op een feestje zonder angst om te breken, want het wordt beschouwd als een onbreekbaar serviesgoed dat niet afbrokkelt in kleine scherpe voorwerpen bij het vallen.

    Aarzel niet om onze catalogus te raadplegen! U vindt er van Ecologisch Wegwerp Servies, Economisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in Kleuren, tot Hard Wegwerp Servies,  Onbreekbaar Wegwerp Servies en Elegant Wegwerp Servies. 

    Bekijk meerZie minder