Bamboe Wegwerp Servies

Bamboe Wegwerp Servies is het modieuze servies geworden als je je recepten op de meest milieuvriendelijke manier serveert. Het is een biologisch afbreekbaar serviesgoed waarvan het productieproces 100% natuurlijk is: de bamboe wordt verzameld, verpulverd en vervolgens gemengd met een specifiek bindmiddel. Het wordt in de gewenste vorm gegoten en uiteindelijk gekookt. Het resulterende biologische servies is perfect voor koude voedingsmiddelen of situaties waarin het gebruik van een oven, magnetron of vriezer niet nodig is. Ontdek ons comfortabel, veelzijdig en mooi bamboe serviesgoed

Actieve filters

  Als uw doel is om uw gastronomische creaties in biologische producten te serveren en aan te bieden, stellen wij u ons Bamboe Wegwerp Servies voor. Een biologisch afbreekbaar tafelgerei dat 100% natuurlijk en ecologisch is en voldoet aan alle regels van respect voor het milieu. 

  Vrij van BPA, ftalaten of andere giftige stoffen, wordt dit Bamboe Wegwerp Tafelgerei vervaardigd door middel van een zeer natuurlijk proces. De bamboestammen worden verzameld (de groei van bamboe is zo snel dat het 20 keer meer hout kan produceren dan andere bomen), de bamboe wordt verpulverd (geen giftige stoffen, alleen water om het te verzachten), vervolgens gemengd met een specifiek bindmiddel, in de gewenste vorm gegoten, en ten slotte gekookt. Na het leven als een duurzame schotel, kunnen deze bamboe platen, bamboe bekers, bamboe dienbladen of bamboe bestek worden begraven en in een paar maanden zal ontbinden zonder enige resten.

  Bamboe Composteerbaar Tafelgerei is ideaal voor gastronomie, catering en allerlei evenementen. Dit biologisch afbreekbare Bamboe tafelgerei is dankzij het lage gewicht zeer gemakkelijk te vervoeren, gemakkelijk op te bergen, bespaart u tijd en geld, en is zeer resistent, robuust en stabiel.

  Maar als dit niet het ecologische wegwerpservies is dat u zoekt, dan hebben we bij MonoUso een breed scala aan biologisch afbreekbaar en composteerbaar servies voor alle smaken. Modern en up-to-date, ons Organisch Tafelgerei geeft u de mogelijkheid om te vinden van de meest economische Biologisch afbreekbare Borden tot de meest uitgebreide en dure Biologisch afbreekbare Bakken, van Biologisch afbreekbaar Bestek tot Biologisch afbreekbare Bekers, elk product dat u nodig heeft kan worden gevonden in ons brede assortiment. Vraag ons als u informatie nodig heeft over de verschillende materialen.

  Vind hier bamboeplaten.

  Bekijk meerZie minder