PLA Wegwerp Servies

Het PLA Wegwerp Tafelgerei is comfortabel en zeer veelzijdig. Het heeft een zeer vergelijkbaar uiterlijk met plastic, met het voordeel dat het een composteerbaar servies is, waarmee je voor het milieu kunt zorgen. In onze catalogus vindt u van biologisch afbreekbare plastic bekers PLA tot duurzaam PLA-bestek, een brede selectie van producten die deel uitmaken van dit ecologische serviesgoed dat ideaal is voor koude producten.

Actieve filters

    Wegwerpmaiszetmeel is de perfecte oplossing voor het gebruik van wegwerpservies in maaltijden, hapjes, snacks of desserts bij elk feest. Een handig en perfect alternatief voor conventioneel serviesgoed.

    Dit ecologische servies, dat voldoet aan de industriële composteringsvoorschriften, is gemaakt van een biopolymeer dat is afgeleid van maïszetmeel dat zonder aardolie of andere vervuilende stoffen is behandeld.

    Onze PLA Biologisch Tafelgerei biedt een ander alternatief voor het oplossen van de behoeften van voedsel en dranken te gaan, voornamelijk van koude temperaturen, aangezien dit Bio Tableware niet meer dan 50 ºC van de temperatuur ondersteunt.

    Bekijk meerZie minder