Wegwerp Servies Houten

Houten wegwerpservies is een van de meest complete ecologische alternatieven, wat betreft de weerstand, als het gaat om het aankleden van de tafel of het serveren van een heerlijke catering. Deze biologisch afbreekbare gebruiksvoorwerpen kunnen door hun kwaliteit en weerstand in meer dan één keer worden gebruikt en staan bekend als Herbruikbaar Tafelgerei.  Meer resistent en zonder het milieu te beschadigen, omdat ze verdwijnen zonder zichtbare of giftige resten achter te laten, is ons biologisch afbreekbaar Houten Serviesgoed samengesteld uit Houten Bestek, Houten Borden, Houten Tassen, Houten Dienbladen en Miniaturen voor de Houten Catering.

Actieve filters

  Houten wegwerptafelgerei biedt een grote duurzaamheid en sterkte en is bestand tegen hoge temperaturen zonder vervorming. Ons biologisch afbreekbaar houten servies is gemaakt van natuurlijk hout en wordt veel gevraagd in restaurants, hotels, cateringbedrijven, buffetten en Take Away diensten vanwege de hoge weerstand tegen oven, magnetron, vriezer en vet.

  Het natuurlijk gekleurde houten servies, 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, is absoluut perfect om een mooie tafel te begeleiden bij allerlei feesten, picknicks of partijen. In onze sectie vindt u van Houten Koffielepels, via de traditionele Houten Vorken, Houten Lepels en Houten Messen, tot Houten Borden, Houten Tassen, Houten Dienbladen en Complete Services die vergezeld kunnen gaan van hun bijpassende Papieren Servet.

  Verandert hout de smaak van het voedsel?

  Hout is een poreus materiaal dat de smaak van voedsel absorbeert, maar geen houtaroma afgeeft.

  Koop alles wat je nodig hebt om dit duurzame bestek aan te vullen in de categorieën Suikerriet Bekers, Palmblad Borden, Ecologische Papieren Servetten, enz.

  Bekijk meerZie minder