Wegwerp Servies Palmblad

Het Palmbladerenservies is, vanwege de bereiding ervan, een van de meest natuurlijke ecologische serviezen die op de markt van de Wegwerpbaar Producten bestaat, aangezien het gemaakt is van de gevallen bladeren van de Areca-type palmboom. Maar het is niet alleen het meest natuurlijke serviesgoed, het is ook een van de meest bestendige. Wij presenteren u een prachtig herbruikbaar servies, samengesteld uit Ecologische Palmblaadjes en meer. Ontdek het!

Actieve filters

   

  Het Ecologische Palmbladerenservies, dat alleen en uitsluitend met de natuurlijk gevallen bladeren van de Areca-palm wordt vervaardigd, biedt een 100% plantaardige textuur en een uniek ontwerp.

  Na het verzamelen van de bladeren wassen we ze met vers water om het vuil te verwijderen en laten we ze drogen in de zon. Daarna drukken we ze met water en warmte om ze de vorm en grootte te geven die we willen, en dat is het! We gebruiken geen chemische additieven, wat resulteert in een 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar Palmblad Ware.

  In onze catalogus vindt u een breed scala aan Palmblaadjes in verschillende vormen en maten: vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Ook Palmblad Zakken, om soepen en bouillons te serveren, en Palmblad Trays, ideaal voor catering en outdoor evenementen.

  Dit biologisch afbreekbaar tafelgerei biedt u verschillende voordelen die de moeite waard zijn om in aanmerking te nemen. Ten eerste kunnen ze zowel in de magnetron als in de vriezer worden gebruikt. Aan de andere kant kunnen ze worden gebruikt met alle soorten voedsel: warm en koud, vloeibaar of vast. En tot slot heeft het Palmblad Wegwerp Tafelgerei een uitstekende stijfheid en weerstand; daarom is het fantastisch om te serveren bij feesten waar de gasten moeten staan met de borden in hun handen.

  En als dit niet het type ecologisch wegwerpservies is dat u zoekt, aarzel dan niet om de rest van het biologisch wegwerpservies voor eenmalig gebruik te raadplegen: PLA (Maïszetmeel) Wegwerpservies, Houten Wegwerpservies, Suikerriet Wegwerpservies, Chinet Pulp Wegwerpservies, Bamboe Wegwerpservies, Kartonnen Wegwerpservies en Wasara Wegwerpservies.

  Bekijk meerZie minder