Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Vorm

Gamma

Materiaal

Kleur

Certificaten

Verpakking

Karton Wegwerp Servies

Het wegwerpkartonnen servies zal uw beste bondgenoot zijn bij het serveren van eten en drinken op uw feestjes, verjaardagen en picknicks. Economisch en hygiënisch, zal dit wegwerpservies u geen hoofdpijn geven op het moment van inzameling, aangezien "alles naar de prullenbak en recycling", omdat de kartonnen bekers, kartonnen platen en kartonnen dienbladen, producten zijn die zullen ontbinden en bijdragen aan het welzijn van het milieu. In onze catalogus vindt u Kartonnen Schotels voor elk servies, aangezien ze geschikt zijn voor oven en magnetron, van Kleine Kartonnen Borden, speciaal ontworpen voor hapjes en desserts, tot Grote Kartonnen Borden, ideaal voor het serveren van seconden en bijgerechten, deze laatste kunnen ook worden gebruikt als Kartonnen Taartborden. 

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Karton Wegwerp Servies


Actieve filters

In deze rubriek vindt u een breed scala aan kartonnen wegwerpservies, van kartonnen feestartikelen of gekleurd kartonnen servies, tot kartonnen designervies of kartonnen bakkersservies. Al onze kartonnen producten zullen echter aan uw verwachtingen voldoen, want ondanks dat het wegwerpkartonnen serviesgoed is, accepteert het vloeistoffen zonder te verzachten of te breken, zodat u met een gerust hart voedsel kunt serveren met sauzen en bouillons. En aan de andere kant is ons Wegwerp Kartonnen Tafelgerei uiterst resistent, zodat het zonder problemen zware voedingsmiddelen zoals vlees of pasta's kan verwerken, en het is magnetronbestendig!

In neutrale kleuren voor de meer verfijnde feesten en met ontwerpen voor de meer informele, de Disposable Kartonnen Servies is alles wat je nodig hebt vanwege de vele voordelen. En met de meest economische prijs gegarandeerd!

En als uw bedrijf gebaseerd is op de wereld van de afhaalmaaltijden raden wij u aan de volgende categorieën te bezoeken: Take Away Verpakking, Plastic Voedsel Verpakking, Thermische Voedsel Verpakking, Kartonnen Voedsel Verpakking, Ecologische Voedsel Verpakking, Plastic Zakken, Papieren Zakken en Papieren en niet-geweven Tafelkleed.

Bekijk meerZie minder