Bio Wegwerp Servies

Wij bieden u een compleet Wegwerp Composteerbaar Servies aan, om te genieten van verjaardagsfeestjes, landlunches en barbecues; maar ook van elk evenement, catering of feest, waarbij de zorg voor het milieu voorop staat. Composteerbare borden, composteerbare wegwerpbekers, composteerbare zakken en composteerbaar bestek vormen een geweldig composteerbaar servies, gemaakt van 100% natuurlijke en hernieuwbare bronnen, dat in een geschatte periode van 50 tot 100 dagen zal afbreken, in planten die geschikt zijn voor compostering.

Actieve filters

  Bij Monouso voelen we ons volledig betrokken bij het milieu en daarom bieden we u een volledig composteerbaar servies aan waarmee u kunt genieten van elk feest, elke viering of vergadering in de open lucht, op een zeer duurzame manier dankzij producten die niet vervuilen.

  Composteerbare borden, composteerbare bekers Bioware, composteerbare zakken en composteerbaar plastic bestek vormen een composteerbare wegwerpset van 100% natuurlijke en hernieuwbare materialen.

  Onze wegwerp composteringsproducten moeten in de container met organische stoffen worden gegooid, zodat ze naar een composteringsinstallatie kunnen worden gebracht waar ze in ongeveer 50 tot 100 dagen worden afgebroken. Na deze periode wordt een meststof voor de bodem of compost verkregen.

  Het gebruik van composterend serviesgoed vermindert de uitstoot van methaan, een gas dat 21 keer schadelijker is dan CO2 en dat het broeikaseffect veroorzaakt.

  Ons wegwerp composteer servies is samengesteld uit de volgende producten:

  - Houten wegwerpservies: Geschikt voor gebruik in de oven, de magnetron en de vriezer, het is een Ecologisch Elegant Servies dat niemand onverschillig laat.

  - Bamboo wegwerp Tableware: Van grote elegantie en verfijning ondersteunt het Bamboo wegwerp Tableware niet meer dan 70ºC en aan het einde van zijn levensduur zal het in 4 of 6 maanden vergaan.

  - Palmbladerenservies: Dit is een duurzaam servies gemaakt van de omgevallen bladeren van de Areca-palmboom, het is bestand tegen temperaturen tot 180ºC en biedt een grote kwaliteit, weerstand en een zeer goed uiterlijk.

  - Wegwerp-suikerriettafelgerei: het wordt in twee maanden afgebroken, dankzij de productie uit het overschot van de suikerfabriek. Het is bestand tegen de magnetron en de vriezer en biedt een zeer gladde textuur.

  - Tarwepulp Servies: geschikt voor gebruik in de oven, magnetron en vriezer bij temperaturen tussen -25ºC en 170ºC, het Tarwepulp Servies is gemaakt van natuurlijke materialen en zal, eenmaal weggegooid, in 30 dagen vergaan.

  - Kartonnen tafelgerei: ideaal voor verjaardagsfeestjes, het is bestand tegen magnetron, vriezer, vetten en oliën.

  - Biologisch afbreekbaar plastic servies PLA: gemaakt van maïszetmeel, CPLA of RCPLA, visueel is het zeer vergelijkbaar met traditioneel plastic, maar de oorsprong is 100% plantaardig.

  Bekijk meerZie minder