Suikerriet Wegwerp Servies

Het Wegwerp Suikerriet Tafelgerei, gemaakt van het overschot van de extractie van het sap van de suikerfabriek, biedt de mogelijkheid om te genieten van de beste recepten in een van de beste 100% Biologische Tafelgerei op de markt. Dit biologisch afbreekbaar servies, dat na gebruik gerecycleerd kan worden, heeft allerlei diensten: van suikerrietborden, suikerrietbakjes en suikerrietkommen tot suikerrietglazen, perfect voor uw horecabedrijf (hotel, restaurant en catering). 

Actieve filters

    Het Wegwerp Suikerriet Tafelgerei onderscheidt zich door het feit dat het milieuvriendelijk, ecologisch, resistent en geschikt is voor gebruik in microgolven. Ons biologisch afbreekbaar Suikerriet Tafelgerei, gemaakt met de resten van de suikerrietfabriek (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap, is ideaal voor zakelijke en openlucht evenementen.

    In onze catalogus vindt u van Suikerriet Ijs Containers tot Suikerriet Koffie Kopjes, zonder de Complete Set van Gerechten te vergeten: Suikerriet borden, Suikerriet Dienbladen, Suikerriet Bowls en Suikerriet Bekers.

    Als uw bedrijf zich bekommert om het milieu, aarzel dan niet om meer te weten te komen over deze categorie van voedingsproducten, wij bieden een volledig gamma van suikerrietproducten aan zodat het u aan niets ontbreekt voor uw biologische gerechten.

    En als dit niet het type organisch wegwerpservies is dat u zoekt, aarzel dan niet om de rest van het biologisch afbreekbaar wegwerpservies voor eenmalig gebruik te raadplegen: PLA (Maïszetmeel) Wegwerpservies, Houten Wegwerpservies, Palmblad Wegwerpservies, Chinet Pulp Wegwerpservies, Bamboe Wegwerpservies, Kartonnen Wegwerpservies en Wasara Wegwerpservies.

    Bekijk meerZie minder