Chinet Wit Wegwerp Servies

Chinet Pulp Servies, ook wel bekend als Biologische Kartonnen Servies, is een van de hoogste kwaliteit en meest resistente Ecologische Servies. Ons Wegwerpbaar Chinet Pulp Servies, is van gerecyclede oorsprong en gemaakt van de resten van cellulosepulp. Dit duurzame servies is ideaal voor buitenevenementen, zoals barbecues, maaltijden op het strand, plattelandsfeesten of picknicks.

Actieve filters

    In MonoUso vindt u een breed assortiment aan wegwerpkartonnen serviesgoed in verschillende maten, vormen en uitvoeringen. Perfect voor uw buitenfeesten waar de natuur de tafel kleedt.

    Ons Chinet wegwerpservies is alles wat u nodig heeft om een goede service te geven met respect voor het milieu, want het is een 100% ecologisch servies, omdat het gemaakt is met gerecyclede materialen. Aan de andere kant, ondanks het feit dat het een wegwerpartikel is, laat het vloeistoffen toe zonder te verzachten of te breken, aangezien de kist een heel bijzonder materiaal is; zo kunt u met een gerust hart eten serveren met sauzen en bouillons. En tot slot is dit biologisch afbreekbaar servies uiterst resistent, zodat het zonder problemen zware voedingsmiddelen zoals vlees of pasta kan verwerken en geschikt is voor verwarming in de magnetron!

    Het meest aanbevolen om dit Duurzame Serviesgoed te begeleiden is te vinden in onze rubrieken Biologisch afbreekbare glazen, Biologisch afbreekbaar bestek en Ecologische Papieren Servetten. En alsof dit nog niet genoeg is, vindt u in de volgende categorieën alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf: Plastic Voedselverpakkingen, Thermische Voedselverpakkingen, Kartonnen Voedselverpakkingen, Ecologische Voedselverpakkingen, Plastic Zakken en Papieren Zakken.

    Bekijk meerZie minder