Kartonnen Bekers

Ecologische kartonnen bekers zijn de meest duurzame drankverpakkingen op de markt. Deze serie Wegwerp Bekers, ook wel bekend als Biologische Bekers bieden een uitstekende afwerking, hoge kwaliteit, zijn zeer resistent en zullen niet buigen of vervormen. U kunt deze Ecologische Kartonnen bekers vergezellen met de Kartonnen bekertjes, de perfecte combinatie om te genieten van uw drankje waar u maar wilt, zonder bang te hoeven zijn voor morsen of vlekken.

Actieve filters

  Ecologische kartonnen bekers, volledig gemaakt van materialen die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen, zijn de meest duurzame wegwerpbekers in de sector.

  Elk van onze Ecologische PapierBekers heeft het PEFC-keurmerk dat zijn ecologische oorsprong garandeert. Daarom zijn onze biologisch afbreekbare bekers een uitstekend alternatief om uw steentje bij te dragen aan de zorg voor het milieu, omdat ze ook composteerbaar zijn, d.w.z. dat ze geen schadelijke gassen in de atmosfeer afgeven, zodat hun impact op het ecosysteem minimaal is.

  In MonoUso vindt u een brede selectie van Bioware Kartonnen Bekers verdeeld in twee families: Enerzijds de Lege Ecologische Kartonnen Bekers in Bruin of Wit, met een capaciteit van 120 ml tot 240 ml. En aan de andere kant, de Love Nature Ecologische Kartonnen Bekers in Groen of Bruin, die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, van 120 ml tot 270 ml inhoud.

  Een van de grote voordelen van deze Bioware Kartonnen bekers is dat ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en ook de warmte goed vasthouden, zodat ze een goed alternatief kunnen zijn als Kartonnen bekers voor koffieautomaten op de werkplek of ook in bars en restaurants met afhaalservice. Verkrijgbaar in zakken en dozen; wij geven 20% korting op het ordervolume en leveren binnen 48 uur bij u aan de deur!

  En als dit niet de wegwerpbekers van karton zijn die u nodig hebt, bekijk dan de rest van onze catalogus: van kartonnen bekers voor warme dranken, die ook voor koude dranken kunnen worden gebruikt, tot kartonnen bekers voor koude dranken, die niet voor warme dranken kunnen worden gebruikt. 

  Bekijk meerZie minder