Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Hermetische tassen met ritssluiting

Moet u uw producten veilig bewaren in een verpakking die u gemakkelijk kunt openen en sluiten? Onze luchtdichte zakken met ritssluiting zijn voor u ontworpen.

In onze catalogus vindt u een ruim assortiment luchtdichte zakken, zoals onze PE-ritsblokzakken, PE-ritsblokzakken met schrijfstrip, PE-ritsblokzakken met zelfpons, PE-ritsblokzakken met zak en PE-zakken met schuifsluiting.

  • Hermetisch gesloten
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten
  • Geschikt om in te vriezen
Bekijk meerZie minder

Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Gripzakje met Schrijfstroken (PE)

Gripzakje met Ophangoog (PE)

Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Plastic Zakken met Schuifsluiting PE

Actieve filters

De meest veelzijdige, luchtdichte zakken met ZIP-sluiting

Maakt u zich zorgen over de versheid van uw voedsel of de organisatie van uw spullen? Als uw vriezer of de organisatie in uw werkruimte een rommeltje is, zijn plastic zakken met ZIP-sluiting uw redding. Omdat ze transparant zijn, kunt u gemakkelijk zien wat erin zit en snel pakken wat u nodig hebt.

Als u uw bereidingen veilig wilt bewaren, zijn luchtdichte zakken perfect om in te vriezen, want ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn water- en luchtbestendig, zodat uw voedsel vers en vrij van vocht blijft. Bovendien zijn deze hersluitbare plastic zakken geurloos, zodat u nare geurtjes in uw keuken kunt vergeten.

bolsa cierre zip

Hersluitbare zakken en hun voordelen:

  • Gemakkelijk te openen en te sluiten
  • Waterdicht
  • Veelzijdig
  • Veilig in de vriezer
  • Hygiënisch

Voor elk vak: de zelfsluitende zakjes

De luchtdichte zip-lock zakken voor levensmiddelen zijn een zeer veelzijdig product dat u in tal van verschillende gevallen kunt gebruiken.

Tegenwoordig wordt elke gewoonte die tijd bespaart door iedereen verwelkomd. Een gewoonte die we moeten aanleren om tijd te besparen, is ordelijk leven. Denk eens na: hoeveel tijd besteedt u aan het zoeken naar iets dat niet op de aangewezen plaats ligt? We hebben allemaal een aangewezen plaats voor alles. Als we die volgorde respecteren, verspillen we geen tijd als we ze nodig hebben.

Geldt dit overal? Vast wel. Wanneer u begint op te ruimen, zult u zich realiseren dat u verschillende voorwerpen veilig moet opbergen en het liefst een tas waarin u voorwerpen en producten gemakkelijk kunt terugvinden en die u gemakkelijk kunt openen en sluiten.

bolsa hermeticas de plastico con cierre zip

De luchtdichte zakken met ritssluiting zijn ontworpen om efficiënt aan dit soort behoeften te voldoen.

Tassen met ritssluiting kopen bij Monouso

In onze online shop beschikt u over een ruim assortiment polyethyleen tassen met ZIP-sluiting. Zoals gewoonlijk is het de bedoeling van Monouso om u een ruime keuze te bieden , zodat u het model kunt kiezen dat het beste past bij het product dat u wilt verpakken.

In onze uitgebreide catalogus vindt u een grote verscheidenheid aan maten en stijlen van zakken met rits, waaronder zakken met europerforaties, zakken met label- of markeervakken, zakken met schuif-, rits- en klepsluitingen. Dit maakt ze perfect voor elk soort voedsel of voorwerp dat u moet opbergen.

Moeren, bouten, schroeven, kabelbinders, knopen, specerijen, snoep en een veelheid aan andere producten kunnen worden verpakt in plastic zip lock zakken.

Bij Monouso, zijn we toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Onze luchtdichte zip bags zijn een waardevol hulpmiddel voor elk bedrijf of huis situatie die een veilige en handige opslag van producten vereist. Bezoek onze online shop en ontdek ons ruime assortiment luchtdichte zip lock zakken!

Bekijk meerZie minder