Menu Box

De Menu Boxen zijn ideaal om uw eten mee te nemen waar u ook gaat of voor uw verjaardagsfeestjes. Perfect voor kinderanimaties of picknicks op het platteland of op het strand, deze Menu Boxen zijn de kartonnen verpakking die u nodig heeft om uw eten comfortabel te dragen bij speciale gelegenheden: met de Picknickboxen hoeft u zich nergens zorgen over te maken, behalve dat u van uw dag kunt genieten; en met de Kindermenu Boxen kunt u de feesten opfleuren door ze een speciale en andere toets te geven en, vooral, het zal u gemakkelijker maken om zo'n belangrijk feest voor u en die van u te organiseren. 

Actieve filters

    Menu Boxen zijn ideaal voor het maken van kleine complete menu's voor kinderen en om alles te organiseren op een kinderfeestje, of om eten uit te delen aan picknickers, zodat geen enkele gast zijn of haar drankje, bestek of lunch mist.

    Deze Menu Boxen kunnen worden aangepast, in ons web hebben we twee modellen naar uw keuze. Aan de ene kant de Kinderfeest Box, en aan de andere kant de Kraft Menu Box. In het laatste geval kunt u uw logo of bedrijfsnaam plaatsen en een schone en complete service bieden. Ze zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van gerecycled karton.

    Dankzij onze Menu Boxen kunt u zelf bepalen hoeveel porties u heeft bereid en zo vergeet u geen enkele gast en overdrijft u niet.

    Maak uw afhaalmenu compleet met onze Kartonnen Menu Boxen, die worden gecombineerd met Kartonnen Koude Drinkbekers, Bestekbakensets en Papieren Servetten, beide voordelige Papieren Servetten en als u uw picknick een stijlvol tintje wilt geven met onze Airlaid Premium Servetten.

    Bekijk meerZie minder