Papieren Borden

Papieren Borden zijn de hoofdrolspelers op feesten omdat ze een ecologsich wegwerpproduct zijn dat een zeer goede service biedt op openluchtevenementen vanwege de staat waarin het zich bevindt als een Ecologische Borden. De Biologische Papieren Borden zijn een van de meest comfortabele wegwerpserviezen voor wat betreft de hygiëne, omdat het borden zijn die na gebruik naar de vuilnisbak gaan. Met deze Wegwerpbare Borden bespaart u tijd en wint u aan comfort, want u hoeft zich alleen maar zorgen te maken over het genieten zonder dat u achteraf hoeft op te ruimen.

Actieve filters

    Het kopen van Papieren borden is de meest ecologische en hygiënische optie bij het serveren van een groot buitenfeest. Bij MonoUso vindt u van 18cm ronde Paper Party borden tot 23cm Biologisch afbreekbare Papieren borden. Om een complete maaltijd te serveren, kan het een goed idee zijn om ze te combineren; de kleine voor de voorgerechten en desserts en de grote voor de seconden.

    Bespaar tijd en geld en profiteer van het gemak van Paperieren Tear-Off borden, want na afloop van je feestje hoef je niet meer urenlang op te ruimen. 

    Bij MonoUso geven we u de beste oplossingen bij de aankoop van wegwerpborden. We hebben een breed assortiment aan materialen voor u beschikbaar om het materiaal te kiezen dat het beste past bij uw voorkeuren en behoeften. Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven in verpakkingen van verschillende eenheden, afhankelijk van het volume dat u nodig heeft, en voor de goedkoopste prijs op het internet gegarandeerd!

    En als uw bedrijf zich in de wereld van de catering of de horeca bevindt, vergeet dan niet de volgende categorieën te bezoeken: Plastic voedselverpakkingen, thermische voedselverpakkingen, kartonnen voedselverpakkingen, ecologische voedselverpakkingen, plastic zakken, papieren zakken en papieren en niet-geweven tafellakens.

    Bekijk meerZie minder