Plastic Onderbord

Deze Plastic Borden voor eenmalig gebruik zijn ideaal voor het verfraaien van een tafel en het vermijden van lege ruimtes in de tafeldecoratie van uw evenement, evenals het vermijden van vervelende vlekken op het tafelkleed. Voeg een elegante en verfijnde touch toe aan uw evenement met deze verscheidenheid van Plastic Borden om geen enkel diner onverschillig te laten. Nu is de Tafelpresentatie goedkoop, comfortabel en eenvoudig; omdat u alleen maar zorgen hoeft te maken dat u van deze Wegwerpproducten kunt genieten voordat u ze voor altijd weggooit.

Actieve filters

    Bij het organiseren van feesten met je vrienden en familie moet je rekening houden met elk detail, zodat ze met een goede smaak vertrekken. In MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan van hoogwaardige en laaggeprijsde Plastic LowDishes. Ze zijn een combinatie van Plastic Trays en Disposable Plates die de decoratie van de omgeving zullen gaan verfraaien en ongemakkelijke lege ruimtes op de tafel zullen vermijden. Op feesten is het gebruikelijk om eten te serveren in het midden van de tafel voor de gasten om zelf te serveren, dus deze Premium Borden komen daar goed van pas.

    We wilden een vleugje elegantie toevoegen aan de Wegwerpbare Borden, dus we hebben ze in marmer, goud en zilver. Wat de vorm betreft, sommige zijn rond, rechthoekig, ovaal of achthoekig. Bij MonoUso werken we met de beste materialen om de Plastic LowDishes te maken die het beste bij u passen, zodat ze een grote weerstand hebben zonder dat u bang hoeft te zijn om te kraken of te breken.

    Wist u dat volgens het Protocol de LowDishes nooit alleen mogen worden gezien? Maak uw wegwerpservies compleet met o.a. ronde plastic borden, vierkante plastic borden of Designer plastic borden. 

    Bekijk meerZie minder