Materiaal

Capaciteit

Bakjes rPET Ronde Koud

Wilt u uw preparaten in perfecte staat en veilig bewaren tijdens het transport, maar zonder hun presentatie op te offeren? Wij hebben de oplossing voor u! rPET en APET ronde plastic containers zijn de ideale keuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar een praktische, duurzame en aantrekkelijke verpakkingsoplossing.

Wat maakt deze verpakkingen zo uniek? Om te beginnen zijn ze sterk, licht en luchtdicht, waardoor ze de perfecte keuze zijn om voedsel veilig te vervoeren. Bovendien helpt hun ronde vorm het voedsel op zijn plaats te houden, waardoor ze ideaal zijn voor voedingsmiddelen zoals salades, koude soepen en crèmes, desserts en andere gerechten die tijdens het vervoer stevig moeten blijven.

  • Mors- en lekvrije sluiting
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten
  • Zeer licht van gewicht
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Bakjes rPET Ronde Koud


Actieve filters

Lichtgewicht en stevige ronde rPET verpakkingen

Op zoek naar de perfecte verpakking voor uw producten? Zoek niet verder! Ronde PET plastic verpakkingen zijn de ideale keuze voor al uw verpakkingsbehoeften.

Wat zijn de voordelen? We vertellen het u meteen!

  • Ideaal voor koude voedingsmiddelen zoals salades, koude soepen en crèmes en desserts.
  • Sterk en veilig: houdt voedsel langer vers en voorkomt kruisbesmetting.
  • Duurzaam en recycleerbaar: ze kunnen een tweede leven krijgen na hun oorspronkelijke gebruik.

Deze containers zijn ideaal voor afhaalbedrijven die een sterke en duurzame oplossing zoeken voor hun voedselverpakking. Hun ronde vorm is een groot voordeel, omdat het voedsel tijdens het transport op zijn plaats blijft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat de salade uit elkaar valt of dat de room eruit loopt. Alles zal intact zijn bestemming bereiken!

Ronde plastic bakjes met deksel zijn ideaal voor wie op zoek is naar een veilige, breukvaste verpakkingsoplossing die ook gemakkelijk te vervoeren is. Deze containers zijn de perfecte keuze voor iedereen die zijn producten van de ene plaats naar de andere moet brengen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun veiligheid.

De eigenschappen van deze verpakkingen zijn ongeëvenaard. Maar wat is rPET en APET? rPET is gerecycled plastic dat afkomstig is van verschillende plastic verpakkingen, zoals waterflessen, terwijl APET maagdelijk plastic is dat wordt gebruikt voor de productie van voedselverpakkingen. Beide materialen zijn veilig voor contact met levensmiddelen en zijn recycleerbaar, wat betekent dat ze een tweede leven kunnen krijgen na hun oorspronkelijke gebruik.

Wat zijn de voordelen van deze ronde verpakkingen? Om te beginnen zijn ze licht en sterk, waardoor ze perfect zijn voor het vervoer van voedsel zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over breken of morsen, maar ze zijn ook luchtdicht, waardoor voedsel langer vers blijft en kruisbesmetting wordt voorkomen.

Een ander voordeel van deze plastic verpakkingen is hun transparantie. Dankzij PET-kunststof zijn uw producten duidelijk zichtbaar door de verpakking heen, wat zeer aantrekkelijk is voor de consument. Qua speciale kenmerken zijn ronde PET plastic containers verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om aan alle verpakkingsbehoeften te voldoen.

Ronde PET containers kopen bij Monouso

Kortom, ronde PET plastic containers zijn de perfecte keuze voor degenen die hun producten op een praktische, bestendige en aantrekkelijke manier willen verpakken! Met hun ronde vorm, sterkte en transparantie zullen uw producten een sensatie zijn op de markt. Aarzel niet langer en geef uw producten de verpakking die ze verdienen!

Bekijk meerZie minder