Karton bakjes

Papieren voedselcontainers zijn de groenste meeneemcontainers op de markt. Deze Biologisch afbreekbare Containers zijn te vinden in verschillende modellen: van Pizza Boxes, Burger Boxes, Voedsel Boxes of Gefrituurde Kip Buckets, tot Hot Dog Boxes, Sandwich Boxes, Soep and Ijs Containers of Friet Boxes. Zoals u kunt zien, hebben we een breed scala aan kleuren en bieden we ook de mogelijkheid om onze Papieren Voedsel Containers op maat te maken.

Actieve filters

Menu Box

De Menu Boxen zijn ideaal om uw eten mee te nemen waar u ook gaat of voor uw verjaardagsfeestjes. Perfect voor kinderanimaties of picknicks op het platteland of op het strand, deze Menu Boxen zijn de kartonnen verpakking die u nodig heeft om uw eten comfortabel te dragen bij speciale gelegenheden: met de Picknickboxen hoeft u zich nergens zorgen over te maken, behalve dat u van uw dag kunt genieten; en met de Kindermenu Boxen kunt u de feesten opfleuren door ze een speciale en andere toets te geven en, vooral, het zal u gemakkelijker maken om zo'n belangrijk feest voor u en die van u te organiseren. 

Traktatiedoosjes met Venster

De Cake Boxes zijn de beste optie bij het serveren en vervoeren van allerlei soorten snoep en desserts, op de meest comfortabele en hygiënische manier. Verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en afwerkingen, vormen de Ronde Cake Boxes, Vierkante Cake Boxes, Muffin Boxes of Cupcake Boxes en Cake Boxes, naast andere opties, een zeer complete categorie waar u de Cake Boxes vindt die het beste bij uw behoeften passen. Als je zorgt voor het kleinste detail van je snoep, taart of taart, hoe kun je het dan niet het Cake and Pie-pakket geven dat het verdient?

Cupcake Papiertjes

Papieren capsules zijn veel meer dan alleen maar dessertcapsules. De heerlijkste snoepjes liggen als een schat op u te wachten. Uw meest artistieke desserts zullen niet bewegen en u kunt uw CupCakes, Muffins, Chocolade, Cakes, etc. op de meest comfortabele manier naar elke plaats vervoeren. De Papieren Baking Capsules zijn uitstekend geschikt voor zowel bakkerijen als particulieren. Weet je waarom? 

Hamburgerdoosjes

Kartonnen Burger Packs zijn ideaal voor Fast Food restaurant service of Takeaway. Geniet van de smaak van een authentieke hamburger door hem te presenteren met deze Wegwerpbare Burger Packs, ideaal voor hun kwaliteit en prijs. De Hamburger Dozen zijn verkrijgbaar in Wit, Kraft of Wit, want het verschil zit hem in de details!

Pizzadozen

De beste manier om heerlijke pizza's te serveren is door het te doen in Pizza Dozen of Pizza Serving Wedges. Onze kartonnen Pizza Dozen kunnen bedrukt of op maat gemaakt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Als u goedkope Pizza Dozen wilt kopen, in verschillende maten, aarzel dan niet en bekijk onze catalogus. Uw pizza zal vers uit de oven smaken.

Bij MonoUso bieden wij alle soorten zeer specifieke Papieren Voedsel Containers aan voor uw horecabedrijf. Deze wegwerpcontainers zijn zeer comfortabel om mee te nemen en stellen u in staat om het voedsel direct uit de Papieren Voedsel Containers te proeven.

Deze Fast Food Containers bieden weerstand en voorkomen dat er vet doorheen komt, zodat klanten geen vlekken krijgen.

Probeer onze Hot Dog Boxen, Hamburgerboxen of de uitstekende Fast Food Trays. En niet te vergeten onze Popcorndozen of het uitgebreide assortiment pizzadoosjes. Onze frituurbakjes of afhaalmaaltijden kunnen ook zijn wat u nodig heeft voor uw horecabedrijf.

En als u uw cafetaria meer dynamiek wilt geven, zijn Kartonnen bekerhouders een goede attractie voor de koffiepauzes van uw klanten.

Bekijk meerZie minder