Biologisch Afbreekbare Bestek

Biologisch afbreekbaar bestek is het meest ecologische alternatief als het gaat om het zitten aan tafel. Deze Duurzame Bestekken zijn gemaakt met materialen die de natuur niet schaden en zeer gemakkelijk ontleden. Onder ons brede assortiment vindt u PLA Biologisch afbreekbaar Bestek, Natuurlijke Houten Bestek en Bamboe Bestek, Bio Serveer Bestek en Bio Snack Spiezen en Vorken al die wegwerp en hoge kwaliteit.

Als aanvulling op deze Ecologische Bestekken kunt u ook onze Houten Borden, Suikerriet Kopjes, Palmblaadjes of Gerecycleerde Papieren Servetten secties bekijken.

Actieve filters

Houten Bestek

Houten bestek is een duurzamer en economischer alternatief voor het traditionele wegwerpgerei, omdat het net zo nuttig en bestendig is en het milieu niet schaadt, omdat het verdwijnt zonder zichtbare of giftige resten achter te laten. Deze houten lepels, vorken, messen of pollepels, zeer vergelijkbaar met de conventionele, hebben een grote capaciteit om hoge temperaturen te weerstaan zonder te vervormen.

PLA Bestek

PLA Biologisch Bestek is het ecologische broertje van de traditionele Plastic Bestek geworden. Gemaakt van biologisch afbreekbaar polymeer afkomstig van maïszetmeel, hebben ze een grotere weerstand tegen hoge temperaturen.

Bamboe Bestek

Wilt u uw gasten verrassen met een ecologische en elegante optie tegelijkertijd? Bamboebestek is wat je zoekt. Bij MonoUso vindt u verschillende modellen voor u om het model te kiezen dat u het beste bevalt.

Milieuvriendelijke Bestekenset

Bio Bestek

De Biologische Servering Set is het ideale accessoire om de service van de meest veeleisende tafels af te ronden, waar men zich comfortabel kan ontdoen van alle soorten etenswaren. Zonder de zorg voor het milieu uit het oog te verliezen, bieden de Biologische Salade Serveringsets en Biologische Serverings Klemmen een verrassende kwaliteit die niemand zal teleurstellen.

Heb je nog steeds twijfels?

Wat voor soort bestek is biologisch afbreekbaar?

Het biologisch afbreekbaar bestek is het bestek dat door levende organismen wordt weggegooid en de mogelijkheid heeft om door de milieuactie in de bodem te reïntegreren. Het ecologische bestek dat wij hier aanbieden, heeft niet meer dan een half jaar nodig om te ontbinden en de natuurlijke regeneratie te bevorderen.

Soorten biologisch afbreekbaar bestek

PLA Biologisch afbreekbaar bestek: Vergelijkbaar met plastic bestek, maar 100% plantaardig, bestand tegen temperaturen tot 45 ºC.

Natuurlijk Houten Bestek: Het is veel praktischer en hygiënischer dan het traditionele wegwerpbestek, omdat het een wegwerpartikel is. Hier vindt u alles van traditionele houten bestekken tot Bio Snackspiesjes en vorken, ijs- of koffielepels en een compleet Victoriaans bestek, ook wel bekend als Klassiek Houten Bestek.

Bamboe Bestek: Met een schonere en meer natuurlijke uitstraling biedt dit Ecologische Bestek een moderner en robuuster ontwerp. U kunt kiezen tussen Bamboe Lepels, Bamboe Bestek en Bio Serveerbestek.

Bekijk meerZie minder