Wegwerp Plastic Borden

Plastic Borden zijn perfect als het gaat om het aankleden van een tafel op een gemakkelijke, comfortabele en snelle manier. Door de staat van het wegwerpservies zullen deze plastic borden u tijd en geld besparen. In deze sectie presenteren we een zeer groot assortiment van wegwerpborden, evenals herbruikbare borden. U vindt hier transparante, witte, zwarte, rode, roze, lila etc. plastic borden; onder een grote verscheidenheid aan materialen, ontwerpen en vormen. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen door onze ronde en vierkante zuinige Plastic Borden; PET Presentatieborden en Plastic Onderborden; FOAM Borden; ronde en vierkante PS Harde Borden; Gekleurde Plastic Borden; Plastic Borden die in de magnetron kunnen en een indrukwekkende collectie Design Borden: PS Harde Kunststof Leisteenborden, PS Ontwerp "Vorm" Harde Platen, PP Premium Ronde Harde Borden, Premie Vierkante Borden en Premium Nice PP Harde Borden.

Actieve filters

Rond Plastic Borden

Zuinige Plastic Servies zijn de hoofdrolspelers in veel partijen waar tijd- en geldbesparing, samen met comfort, voorop staat. Bij Monouso bieden we u een breed assortiment aan van Ronde Kunststofborden aan die voorzien zijn van een gepatenteerd lipje dat de scheiding van elke eenheid vergemakkelijkt, om een eenvoudige en snelle service te bereiken. Dit Wegwerpservies is samengesteld uit Plastic borden in verschillende maten, kleuren en vormen, zodat u in deze Wegwerpproducten alle soorten voedsel kunt serveren, van het eerste gerecht tot aan het dessert. Bezoek onze sectie van Ronde Zuinige Plastic Borden en ontdek onze Plastic Borden, Plastic Borden met Compartimenten, en Plastic Pizza Borden.

Vierkant Plastic Borden (PS)

Bent u op zoek naar een praktische en eenvoudige manier om uw recepten te presenteren zonder dat ze er slecht uitzien? Vierkante kunststof borden zijn uw redding: ze zijn een comfortabele en snelle manier om uw tafel op een elegante en aantrekkelijke manier aan te kleden.

PET Plastic Borden

Kunststof Presentatie Borden, gemaakt van Polyethyleentereftalaat (PET) met een hoge mate van kristalliniteit, verenigen klasse en functionaliteit met harmonie. De afwerking van deze Wegwerpbare Kunststof Presentatie Borden is glanzend en gepolijst, waardoor ze een van de meest gewaardeerde Catering Borden zijn. Onze Kunststof Presentatie Borden kunnen worden gebruikt met een Doorzichtige Plastic Deksel dat stevig past en vasthoudt, waardoor het een product is dat geschikt is voor transport. Bezoek deze categorie en ontdek onze Kunststof Presentatie Borden in zwart, marmer effect en nog veel meer!

Plastic Onderbord

Deze Plastic Borden voor eenmalig gebruik zijn ideaal voor het verfraaien van een tafel en het vermijden van lege ruimtes in de tafeldecoratie van uw evenement, evenals het vermijden van vervelende vlekken op het tafelkleed. Voeg een elegante en verfijnde touch toe aan uw evenement met deze verscheidenheid van Plastic Borden om geen enkel diner onverschillig te laten. Nu is de Tafelpresentatie goedkoop, comfortabel en eenvoudig; omdat u alleen maar zorgen hoeft te maken dat u van deze Wegwerpproducten kunt genieten voordat u ze voor altijd weggooit.

FOAM Borden

De FOAM Borden worden gekenmerkt door het feit dat ze Thermische Borden zijn, dat wil zeggen dat ze de kwaliteit hebben om de temperatuur van het voedsel op peil te houden. Deze Wegwerp Borden worden ook wel Isothermische Borden of PorexBorden genoemd. De Thermische Plastic Borden zijn altijd al wit geweest, maar om de klant tevreden te stellen, hebben we bij MonoUso enkele ontwerpen van Zwarte FOAM Borden en Isothermische Borden met Deksel opgenomen, ideaal om de temperatuur van de producten die ze bevatten nog beter te handhaven. We hebben het over een Wegwerpbare Producten dat ideaal is voor fastfood en Take Away, omdat ze een deksel hebben. Met zeer praktische ontwerpen zullen deze Thermische FOAM Borden onmisbaar worden. 

Bij Monouso zijn we specialisten op het gebied van wegwerpproducten, en het brede aanbod van Plastic Borden dat we aanbieden is daar een bewijs van.

Als u op zoek bent naar zuinige plastic borden, raden wij u de zuinige ronde plastic borden en de zuinige vierkante PS borden ten zeerste aan. U vindt de Wegwerpborden in verschillende vormen, kleuren en maten.

Voor een complete tafeldecoratie waarbij u gebruik moet maken van elegante Presentatie borden, kunt u gebruik maken van PET-Plastic Presentatie borden en Plastic Onder borden. Hier vindt u een grote verscheidenheid aan Plastic Ronde Borden, Plastic Vierkante Borden, Achthoekige Borden, Borden met Compartimenten en Borden met Deksel in verschillende kleuren of met een marmeren afwerking.

En als je Herbruikbare Plastic Borden die in staat zijn om met de hand worden gewassen houden van mooie ontwerpen en afwerking nodig hebt, zijn de PP Premium Ronde Harde Borden, Premium Vierkante Harde Borden, PP remium Nice Harde Borden de wegwerpartikelen die u zoekt.

Voor de meest elegante en verfijnde evenementen, waar gasten een hoog niveau van kwaliteit en design eisen, zijn PS Hard Borden, PS "Form" Design Hard Borden en PP Premium Nice Hard Borden, PS Round Hard Borden en PS Square Hard Borden de perfecte Wegwerpbare Borden.

En als u op zoek bent naar een Wegwerpbare Catering Dienblad waar het nodig is om de temperatuur van het eten op peil te houden, raden wij u aan om onze FOAM Borden te controleren, die de temperatuur niet zal laten ontsnappen als ze met een deksel worden gebruikt. Maar als u een geschikt bord voor de magnetron nodig heeft, zijn PP plastic borden voor in de magnetron de perfecte oplossing.

Maak uw Tafeldecoratie compleet met complete Wegwerpbare huishoudelijke artikelen en ontdek ons brede assortiment Plastic Bekers, Wegwerpbestek en Papieren Servetten naast vele andere producten.

Bekijk meerZie minder