Categories

Wegwerpbare bekers

Deze wegwerpbekers zijn een selectie van de producten die u kunt vinden in de categorieën plastic bekers en papieren en kartonnen bekers. 

Wegwerpbekers zijn perfect voor alle soorten cateringbedrijven, vooral voor meeneembekers, omdat ze handig zijn voor het vervoer van de drank. Ze zijn praktisch, met originele ontwerpen en het beste van alles: ze zijn milieuvriendelijk.

Van verschillende afmetingen en materialen (karton, maïszetmeel van PLA, biologisch afbreekbaar plastic) maken ze deel uit van het wegwerpservies waarin we een ruime keuze aan producten kunnen vinden die ideaal zijn voor hun toestand, functionaliteit en gelegenheid.

 

Actieve filters

  Wegwerpbekers zijn de ideale oplossing om uw klanten de mogelijkheid te bieden om van hun drankje (warm of koud) te gaan genieten. Bovendien maakt hun milieuvriendelijkheid ze nog aantrekkelijker, omdat deze producten meestal een korte levensduur hebben. In deze categorie vindt u een grote verscheidenheid aan ontwerpen, maten en capaciteiten (besteld van de laagste tot de hoogste), kies gewoon degene die bij uw bedrijf past!

  Nog steeds niet overtuigd? Wij vertellen u wat de voordelen zijn van wegwerpbekers, zodat u eruit kunt komen:  

  • Gemak en tijdbesparing door ze na gebruik niet meer op te hoeven slaan of te wassen.
  • Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is ecologisch en biologisch afbreekbaar, dat wil zeggen dat ze gemakkelijk kunnen worden afgebroken en vriendelijk zijn voor de natuur.
  • Ze zijn praktisch en houden de temperatuur van de vloeistoffen die ze bevatten op peil.
  • Multifunctioneel. Ze zijn ontworpen om mee te nemen, maar kunnen worden gebruikt voor allerlei soorten feesten en partijen. Kartonnen bekers, maïszetmeelbekers van PLA of biologisch afbreekbaar plastic hebben hun weerstand en moeilijkheidsgraad gemeen.
  • De hoeveelheid afval die horecabedrijven rond dranken produceren is zeer hoog, dus van Monouso bieden wij u een oplossing zodat uw klanten hun favoriete drankje niet opgeven terwijl ze het milieu een handje helpen.

  Als u wilt weten wat wegwerpbekers voor u kunnen betekenen, raden wij u aan onze blog te bezoeken.  

  Bekijk meerZie minder