Taco Carrier Brackets

Gaan voor taco's is genieten van het leven, maar laten we eerlijk zijn: Vaak is het eten ervan een beetje moeilijk.

Door hun vorm worden taco's - soms - ontembaar, vooral als je alle ingrediënten binnenin bewaart, op hun gezegende plek.

Om ongemakken te voorkomen en om ervoor te zorgen dat het eten van taco's een makkie is, presenteren wij u de suikerriet tacohouders, een ideaal product om ervoor te zorgen dat de taco's perfect op elke plaats terechtkomen.

Actieve filters

  Naast het gemak bij het serveren, verplaatsen of eten van een taco, biedt de tacohouder u de volgende voordelen:

  • 100% ecologisch product.
  • Ze worden niet zacht wanneer ze in contact komen met vloeibare ingrediënten, zoals sauzen.
  • Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en brengen ze niet over in de handen van het restaurant.
  • Veilig artikel voor uw voorbereidingen.


  Na de verwerking van het riet tot het hoofdproduct: suiker, was de resulterende bagasse een afvalstof van de suikerfabrieken. De productie is zo hoog dat het een probleem werd.

   

  Na verloop van tijd is er een manier gevonden om dit gereduceerde product uit het riet te gebruiken. Vandaag de dag wordt deze suikerrietvezel gebruikt om verschillende verpakkingen en 100% milieuvriendelijke producten te maken.

   

  Deze Taco Carrier Brackets zijn gemaakt van dit materiaal.

  Naast hun ecologische eigenschappen bieden de Taco Carrier Houders u de mogelijkheid om twee kubussen tegelijk te verplaatsen.

   

  Ze zijn 18 cm lang, 11 cm breed en 5 cm hoog, ideaal voor het transporteren van blokken van standaardformaat, met de vulling van uw keuze.

   

  Als u denkt aan een tacostand voor uw afhaalservice, dan biedt deze stand u ongetwijfeld de voordelen die u nodig heeft zodat uw klanten overal en zonder enig ongemak van uw taco's kunnen genieten.

   

  U kunt het combineren met onze Bio Trays met Deksel en u heeft het perfecte paar voor uw taco's om de drempel van uw restaurant te overschrijden, zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze in een salade aankomen.

  Bekijk meerZie minder