BO-PP cellofaanzakken

Onze cellofaanzakken van hoge kwaliteit zijn perfect voor een breed scala aan zakelijke en productiebehoeften.

Of u nu een product wilt verpakken voor de detailhandel, unieke geschenkmanden wilt maken voor een speciale gelegenheid of geschenken wilt uitdelen op een groot marketingevenement, onze heldere cellofaanzakken zijn klaar voor elke taak.

  • Helder
  • Elegant
  • Hoge kwaliteit en sterkte
Bekijk meerZie minder

Plastic Zak (BO-PP)

Plastic Zakjes Polypropyleen Zelfklevende Sluiting (BO-PP)

Gripzakje met Ophangoog (BO-PP)

Plastic Zak met Zijvouwen (BO-PP)

Actieve filters

Voor alle toepassingen: de BO-PP zakken

Als u op zoek bent naar een praktische en economische oplossing om uw producten te verpakken en te beschermen, bent u op de juiste plaats! In deze categorie vindt u een grote verscheidenheid aan zakken met verschillende vormen en sluitingen, ontworpen om aan uw verpakkingsbehoeften te voldoen.

Onze cellofaanzakken voldoen aan de officiële USDA- en FDA-normen voor veilige voedselverpakking, dus u kunt er zeker van zijn dat uw boodschappen altijd veilig zijn in een van deze zakken.

Hoogtepunten van BO-PP cellofaanzakken:

  • Opties met en zonder rits
  • Gusseted cellofaan zakken in een verscheidenheid van maten
  • Vele breedtes en hoogtes

Eenvoudig maar praktisch: BO-PP cellofaan zakjes zonder ritssluiting

Bent u op zoek naar een eenvoudige en economische oplossing om uw producten te beschermen? Onze BO-PP niet-sluitbare cellofaanzakken zijn de perfecte keuze voor u. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze zakjes ideaal voor het verpakken van allerlei producten. Dankzij hun transparantie kunt u de inhoud laten zien en ze aantrekkelijker maken wanneer u ze aan uw klanten presenteert. Sluit ze gemakkelijk met bandjes, stickers of rechtstreeks met een knoop, wat voor u het gemakkelijkst is.

BO-PP cellofaanzakken met kleefflappen

Hebt u een snelle en praktische oplossing nodig om uw producten te verpakken? Onze BO-PP cellofaanzakken met kleefflap zijn het antwoord op uw behoeften. Dankzij de kleefklep zijn deze zakken gemakkelijk te sluiten en te openen, wat u tijd bespaart en de efficiëntie van uw verpakkingsprocessen verhoogt. Bovendien kunt u dankzij hun transparantie de inhoud van de zak laten zien en de zak aantrekkelijker maken.

BO-PP cellofaanzakken met europerforatie, ideaal voor uw bedrijf

Een bestendige en geschikte oplossing voor elk bedrijf om uw producten te verpakken? Onze BO-PP cellofaanzakken met europerforatie zijn ideaal voor u. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze zeer praktisch dankzij de europerforatie waarmee ze aan haken of displays kunnen worden gehangen, zodat u uw producten beter kunt uitstallen.

Verschillende vormen en maten van BO-PP zakken

In onze categorie BO-PP cellofaanzakken vindt u een grote verscheidenheid aan vormen en formaten om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen. Van vlakke zakken tot rechthoekige bodemzakken, wij hebben de perfecte zak om uw producten te verpakken. Onze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u voor elk type product de juiste zak kunt vinden.

Wacht niet langer! Ontdek ons uitgebreid gamma BO-PP cellofaanzakken en vind de perfecte oplossing om uw producten doeltreffend en economisch te verpakken en te beschermen.

Bekijk meerZie minder