Cellofaanzakken

Onze hoogwaardige cellofaanzakken van Monouso zijn perfect voor een breed scala aan zakelijke en productiebehoeften. Of u nu van plan bent een product te verpakken voor de detailhandel, unieke cadeaumanden voor een speciale gelegenheid te maken of gunsten te verlenen op een groot marketingevenement, onze heldere cellofaanzakken zijn klaar voor elke taak.

Actieve filters

  Onze tassen voldoen aan de officiële USDA- en FDA-normen voor veilige voedselverpakkingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw boodschappen altijd veilig zijn in een van deze doorzichtige tassen.

  Kies uit vele verschillende stijlen cellofaanzakken.

  Veel van onze heldere cellofaanzakken zijn verkrijgbaar in zowel standaard als heavy duty service en zijn elk verkrijgbaar in verschillende optionele maten. We hebben ook mooi gedessineerde cellofaanzakken voor feesten en evenementen. Met meer dan een dozijn verschillende stijlen van heldere tassen om uit te kiezen, zijn we er zeker van dat u de perfecte polypropyleen tassen vindt voor uw behoeften. Hier is een voorproefje van wat onze inventaris voor u heeft:

  Bolsas de celofán

  Hoogtepunten:

  • Vlakke, geen verzegelde zakken.
  • Zelfklevende zakken met lippen en tape.
  • Ritssluiting van hersluitbare zakken.
  • Tassen met tabbladen om op te hangen.
  • Cellofaanzakken met vatting
  • Cellofaanmanden
  • Bloemenmouwen

  Zodra u de perfecte stijl voor uw behoeften hebt gevonden, selecteert u gewoon uw gewenste maat uit onze lijst met opties, plaatst u uw bestelling en uw heldere cellofaanzakken worden geleverd voordat u het weet!


  Vergeet de accessoires niet

  Vergeet niet om, voordat u bestelt, te kijken naar onze essentiële accessoires. Van basisplaten en kartonnen inserts, tot decoratieve flenzen, plastic afdichtingstape en meer, wij hebben alles wat u nodig heeft om een kwalitatief hoogwaardig verticaal scherm te creëren.

  Bekijk meerZie minder