Decorservetten

Als het gaat om het dekken van de tafel, is er niets eleganter dan het geven van een vleugje vreugde met versierde papieren servetten. De beste Wegwerpservetten om kunst aan de gasten te presenteren. In deze sectie vindt u versierde servetten met verschillende motieven, landschappen en vormen. Zonder twijfel zullen deze Servetten met patroonpapier een vleugje exclusiviteit geven aan uw bedrijf, evenement of catering. U kunt ze vinden in het formaat Versierde Servetten 40x40 of Versierde Papieren Doeken.

Actieve filters

    De Gedecoreerde Papieren Servetten, zacht, volumineus, resistent en met een hoge absorptie- en reinigingskracht, zijn de Wegwerpservetten die de kunstwerken op uw tafel zullen worden. Bloemen, landschappen, klokken, monumenten en geometrische vormen zijn de belangrijkste prenten die deze Cellulose-Papieren decoreren.

    Ze worden ook wel End-to-End Servetten genoemd, omdat ze van het ene naar het andere uiteinde van deze servetten zijn aangebracht.  Dankzij deze speciale productiemethode, die werkt met de beste kwaliteit cellulose, krijgen deze gedecoreerde servetten een groot volume en een buitengewone zachtheid. Wat er gebeurt met dit soort reliëfs is dat de servetten punt voor punt gestippeld en gelijmd worden, zodat er kleine luchtcellen ontstaan die hen een grotere weerstand en een sponsachtige textuur geven. Als u deze Double Dotted Servetten aanraakt, zult u merken dat ze een stoffen effect simuleren en dit wordt bereikt zonder enig mengsel van materialen, alleen met cellulose.

    Dit type papieren servetten is te vinden in twee modellen. Aan de ene kant de Gedecoreerde Papieren Servetten 40x40 waarvan de klasse en stijl uw service in bars of restaurants prestige zal geven. Over het algemeen zijn deze servetten ook interessant voor huishoudelijk gebruik. Aan de andere kant zijn er ook de Gedecoreerde Papieren Servies Houders, die beschouwd worden als de beste beschermers van onze vorken en messen wanneer ze aan tafel worden gepresenteerd. Deze Design Kangaroes zijn ideaal om een gevoel van hygiëne, netheid en onderscheiding te geven in evenementen waar elegantie wordt weerspiegeld in de tafel en het servies.

    Misschien bent u ook geïnteresseerd in ons papieren servetgedeelte.

    Bekijk meerZie minder