Foam ijsverpakkingen

Foam-ijsverpakkingen zijn verpakkingen die dankzij hun thermische samenstelling helpen om de temperatuur van levensmiddelen te bewaren. In dit geval voorkomen onze wegwerp foam ijsverpakkingen dat de temperatuur binnenin verloren gaat, zodat uw ijs langer koud blijft zonder te smelten.

Verleng de levensduur van uw ijs met deze geweldige isothermische ijskuipjes, ideaal voor uw bezorgservice!

  • Houdt uw ijs langer op kamertemperatuur
  • Geen druppelen of morsen van vloeistoffen
  • Lichtgewicht, stevig en resistent

 

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Foam ijsverpakkingen


Actieve filters

Om de koude temperatuur van ijs te weerstaan is er niets beter dan Isothermische ijsbekers. Deze FOAM Containers zijn perfect om het ijs langer te laten smelten, waardoor de klant langer kan genieten van zijn verfrissende dessert.

De Isothermische Containers voor IJs zijn het hele jaar door essentieel, omdat ijs niet langer een seizoensgebonden voedingsmiddel is en steeds meer mensen het hele jaar door van een goed ijsje willen genieten. Daarom biedt MonoUso u het hele jaar door een ruime keuze aan Thermische Containers voor IJs.

Vervaardigd in FOAM, een materiaal dat wordt gevormd door geëxpandeerd plastic, zorgt dit ervoor dat de temperatuur van het ijs van buitenaf wordt geïsoleerd, waardoor het niet snel kan smelten.

En als u Thermische Verpakkingen nodig heeft voor andere toepassingen, aarzel dan niet om onze speciale sectie van FOAM Verpakking te raadplegen, waar u van Isothermal Bowls tot FOAM Verpakking for Hamburgers, FOAM Verpakking Multifunctioneel FOAM Verpakking for Menu en Isothermische Diner-Pack kunt vinden.

Bekijk meerZie minder