FOAM Ijsbekers

De FOAM Containers voor Ijs zijn containers die, dankzij hun thermische samenstelling, helpen om de temperatuur van het voedsel te behouden. In dit geval voorkomen onze wegwerpverpakkingen voor ijs FOAM dat de temperatuur in de container voor eenmalig gebruik voor ijs verloren gaat, waardoor uw ijs langer koud blijft en niet wordt vernietigd. Verleng de levensduur van uw ijs met deze grote Isothermische ijs verpakkingen.

Actieve filters

    Om de koude temperatuur van ijs te weerstaan is er niets beter dan Isothermische ijsbekers. Deze FOAM Containers zijn perfect om het ijs langer te laten smelten, waardoor de klant langer kan genieten van zijn verfrissende dessert.

    De Isothermische Containers voor IJs zijn het hele jaar door essentieel, omdat ijs niet langer een seizoensgebonden voedingsmiddel is en steeds meer mensen het hele jaar door van een goed ijsje willen genieten. Daarom biedt MonoUso u het hele jaar door een ruime keuze aan Thermische Containers voor IJs.

    Vervaardigd in FOAM, een materiaal dat wordt gevormd door geëxpandeerd plastic, zorgt dit ervoor dat de temperatuur van het ijs van buitenaf wordt geïsoleerd, waardoor het niet snel kan smelten.

    En als u Thermische Verpakkingen nodig heeft voor andere toepassingen, aarzel dan niet om onze speciale sectie van FOAM Verpakking te raadplegen, waar u van Isothermal Bowls tot FOAM Verpakking for Hamburgers, FOAM Verpakking Multifunctioneel FOAM Verpakking for Menu en Isothermische Diner-Pack kunt vinden.

    Bekijk meerZie minder