Gekleurde Servetten

Gekleurde papieren wegwerpservetten zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame en absorberende materialen en worden tegen ongelooflijke prijzen verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. De papieren servetten zijn gegroepeerd in gelijkaardige of bijpassende kleuren om het mengen en bijpassen gemakkelijk en leuk te maken, en met meer dan 11 kleuren om uit te kiezen, vind je het perfecte product voor elke gelegenheid.

Actieve filters

  Papieren servetten zijn op elk feest een noodzaak. Van bruiloften, jubilea en bedrijfsdiners, op maat gemaakte, effen en bedrukte servetten voegen een vleugje elegantie en stijl toe aan het evenement. MonoUso heeft duizenden opties om uit te kiezen, dus maak uw tafels perfect en koop ze nu!

  Maak je je klaar voor een feestje? Je hebt geen linnen servetten nodig om een mooie en elegante tafel te dekken! Papieren servetten voor drank, lunch en diner zijn stijlvol, klassiek, betaalbaar en het beste van alles, wegwerpbaar! U hoeft na de receptie geen tijd te besteden aan het schoonmaken en het doen van de was; u hoeft alleen maar die gebruikte servetten weg te gooien en te ontspannen.

  Hoewel de decoratie niet beperkt is tot de tafelkleden, is het hebben van deze verschillend gekleurde servetten die gecombineerd kunnen worden met de tafelkleden en alle decoratie in het algemeen een grote stap om te beginnen met het plannen van de rest van de viering.

  Het belang van gekleurde servetten

  We weten allemaal dat dit type van artikel is een fundamenteel element op de tafels van elk type van de partij die wordt gehouden, dat is waarom het hebben van dit type product, kan een van de beste alternatieven, omdat vanwege de kleur, ze erin slagen om een mooi aspect te creëren op de tafels van de partij en het is dat over het algemeen dit stuk servet is zeer gevraagd en kan worden gevonden in kleuren als blauw, geel, groen, oranje, rood en vele anderen, naast dat het over het algemeen zijn ze heel economisch.

  Hoe worden ze gebruikt en hoe belangrijk zijn ze aan tafel?

  Tegenwoordig worden ze gebruikt als een symbool van onderscheid, hun kleur is zacht en zeer elegant, daarom zijn er in het protocol vele manieren om hun belang uit te leggen en hoe ze moeten worden gebruikt, afhankelijk van de stijl van uw eetkamer of woonkamer.

  De gekleurde servetten moeten op het bord, links of rechts, worden gelegd en afhankelijk van uw smaak kunt u ze in de vorm van een driehoek of een rechthoek vouwen.

  Eenmaal gezeten kun je ze op je schoot leggen, maar je moet ze nooit om je nek leggen. Ook is het essentieel om ze alleen te gebruiken wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld voor het drinken om vlekken op het glas te voorkomen en na het eten worden ze aan de rechterkant van het bord geplaatst.

  Dit type product is ontwikkeld voor gebruik in elke huiskamer, of het nu gaat om commerciële ruimtes zoals bars en restaurants of om tafelontwerpen voor thuis. De kleurrijke servetten helpen u de grond voor te bereiden op elk evenement of feest, zoals een vrijgezellen- of vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, een verjaardagsfeestje, enz.

  Het is ook mogelijk om deze eenvoudige servetten te vinden in verschillende ontwerpen, maten en formaten, die ideaal zijn voor kinder- en volwassenenfeesten, omdat de kleurrijke servetten de mogelijkheid hebben om licht en kleur te geven aan de tafels, wat voor soort feestje er ook wordt gehouden.

  Gekleurde papieren servetten
  Papieren servetten zijn het handigste hulpmiddel aan tafel tijdens de lunch, dus ze worden nu op grote schaal gebruikt om de tafeldecoratie te exploiteren en tegelijkertijd netheid en decoratie aan de tafel in huis of op kantoor te brengen.

  Wij bieden u enkele modellen servetten aan die zich lenen voor decoratie zonder hun hoofdfunctie te verliezen of af te wijken van uw budget. Wij werken alleen met kwaliteitsmaterialen, omdat onze gekleurde servetten gemaakt zijn van witte cellulose die gekleurd is met de beste kwaliteit plantaardige inkt om u een servet te geven dat geen enkele geur, smaak of kleur per print afgeeft.

  Wij zijn vastbesloten om u alleen het beste te bieden, daarom staat er in onze catalogus alleen kwaliteit en goede prijzen, zodat u ons kunt bezoeken en kopen wanneer u maar wilt, omdat wij dagelijks zendingen maken.

  De gekleurde servetten zijn beschikbaar in presentaties voor thuis of op het werk, zijn bedoeld voor een gewone woning of voor de bevoorrading van uw bedrijf.

  De kleuren zijn van het pasteltype, wat het mogelijk maakt om ze perfect te combineren met eender welke decoratie, en de dikte ervan laat toe om patronen of figuren te creëren zonder bang te zijn dat de plooien verloren gaan. Ze zijn ook zeer absorberend, omdat ze een dubbele textuur hebben die in staat is om vloeistoffen op te nemen van het oppervlak waar ze doorheen gaan.

  U kunt ook de versierde servetten zien, ze zijn erg vrolijk en zullen uw tafels met een leuke touch of meer majestueus versieren en u kiest het model.

  Op maat gemaakte servetten zijn essentieel voor de bruiloft en u wilt uw speciale dag niet overslaan. Er zijn honderden ontwerpen en kleuren om uit te kiezen.

  MonoUso heeft een ongelooflijke selectie van goedkope papieren servetten die op u wachten om uw receptietafels te versieren. Kies de kleuren die passen bij uw thema en uw kleurenpalet. U vindt er gedecoreerde papieren servetten die ideaal zijn voor een bruiloft of een jubileum.

  Komt er een afstudeerfeestje? Kies voor de gouden stijl ter ere van je sterstudent met Monouso-servetten.

  Kies servetten in de kleuren van uw school of kies voor bedrukte servetten die de buffettafel opvrolijken. Er is een grote verscheidenheid beschikbaar om dit eenmalige feestje op te vrolijken. Papieren servetten zijn ook een nietje voor verjaardagsfeestjes; MonoUso heeft stijlen en kleuren die geweldig zijn voor kinderen en volwassenen. Vier die speciale verjaardag met papieren servetten die overeenkomen met uw andere decoraties!

  Ontdek de servetten voor Kerstmis, de dag van het wild, het Chinese Nieuwjaar en vele andere gelukkige gelegenheden. Koop de beste servetten. U zult 100% tevreden zijn met het uiterlijk, de kwaliteit en de prijs van deze onmisbare, wegwerpbenodigdheden.

  Blader vandaag nog door onze site en ontdek duizenden servetten in alle kleuren van de regenboog - ik garandeer u dat u de servetten vindt die u nodig heeft voor uw gala!

   

  Bekijk meerZie minder