Rechthoekige Plastic Dienbladen

Kunststof dienbladen zijn de hoofdrolspelers in de presentatie van voedsel in de horeca, bij evenementen of feesten. Deze Wegwerpbare Dienbladen zijn de meest elegante, hygiënische en comfortabele manier om de culinaire creaties te presenteren die het gehemelte van de eters zullen veroveren. PET Presentatie dienbladen, Harde PS dienbladen, Microgolfbare PP dienbladen, dienbladen met Compartimenten, dienbladen met Deksels, Isothermische FOAM dienbladen, Economische PS dienbladen en Fast Food Plastic dienbladen, verbreden ons gamma van Plastic dienbladen waarmee u een perfect wegwerpservies heeft voor elke gelegenheid. Zonder twijfel hebben we een breed assortiment aan Plastic dienbladen die u zullen helpen om de beste gastheer te worden.

Actieve filters

Plastic Dienbladen (PS)

De Harde PS Dienbladen vormen een van de hoogste reeksen binnen de Wegwerpbare Plastic Dienbladen. Presenteer uw culinaire creaties met deze verfijnde en minimalistische Harde Plastic Dienbladen, ideaal als Catering dienbladen, Catering dienbladen of zelfs Shushi dienbladen. Deze Wegwerpbare Dienbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en afwerkingen en zijn sterk en licht van gewicht voor eenvoudig gebruik.

Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw presentaties met deze Wegwerpbare Plastic Dienbladen. Denk geen twee keer na!

Fast Food Polypropyleen Dienblad

De PP Microgolf weerstaanbare Dienbladen, zijn ideaal voor evenementen en feesten waarbij het gebruik van microgolven noodzakelijk is; omdat deze Plastic Dienbladen geschikt zijn voor het gebruik ervan, zorgt de hoge weerstand ervoor dat deze Microwaveable Dienbladen hoge temperaturen kunnen verdragen zonder te vervormen of te breken. Gemaakt van polypropyleen, vindt u Rechthoekige Dienbladen, Ovale Dienbladen en Dienbladen met compartimenten beschikbaar in een enorme verscheidenheid van kleuren en maten aan te passen aan elke situatie, het blootstellen van uw voedsel in een zeer hygiënische en elegante manier.

Wegwerp dienbladen met vakken

Met de Plastic Dienbladen met Compartimenten kunt u warm en koud of vast en vloeibaar voedsel in dezelfde Plastic Dienblad serveren. Deze Plastic Dienbladen worden veel gebruikt in fastfoodrestaurants, kantines en ziekenhuizen en zijn de meest hygiënische optie bij het serveren van een compleet menu. Plastic Dienbladen met twee compartimenten en Plastic Dienbladen met twee of meer compartimenten, samen met Catering Dienbladen, waarmee voedsel kan worden gepresenteerd, en Dienbladen met deksels, vormen een reeks Plastic Dienbladen met compartimenten die zich aanpassen aan al uw behoeften. Ontdek dat het mogelijk is om tijd, geld en ruimte te besparen.

Dienbladen met Deksel

Deze ongelooflijke Plastic Dienbladen met Deksels zijn wat u zoekt als u de temperatuur en de dispositie van het voedsel in goede conditie wilt houden voor een evenement, feest of vergadering. Deze Catering Dienbladen met Deksels zijn perfect als u een gerecht op een veilige manier moet uitstallen, vervoeren of serveren en als u wilt voorkomen dat de omgeving het voedsel beschadigt. Zorg ervoor dat uw gerechten er altijd uitzien alsof ze net geserveerd zijn met deze Wegwerpbare Catering Dienbladen met deksels.

Schuimschalen EPS

Isothermische FOAM dienbladen worden vooral gekenmerkt door hun vermogen om de temperatuur van het voedsel op peil te houden, met als duidelijk doel het behoud van hun eigenschappen, zodat uw gasten kunnen genieten van de gerechten alsof ze net zijn opgediend. Deze Wegwerpbare Plastic dienbladen staan bekend als Porex dienbladen en worden veel gebruikt als Catering dienbladen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, bieden al onze Plastic FOAM dienbladen de mogelijkheid om een deksel te bevestigen om de temperatuur van de schaal langer te verlengen, en bieden u de mogelijkheid van een schoon en veilig transport. 

Hier vindt u een breed assortiment aan Plastic dienbladen, ideaal voor elk type evenement, feest of feest, waarbij u op zoek bent naar het comfort van het gebruik van Wegwerpbare dienbladen; u hoeft er alleen maar van te genieten zonder u zorgen te maken over het schoonmaken. 

Bij MonoUso proberen we aan al uw wensen te voldoen. Daarom bieden we u Catering dienbladen aan van goud, zilver of met een afwerking die marmer imiteert, tot Catering dienbladen van aluminium, plastic, papier en karton in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. 

Bespaar tijd en geld met PET Presentatie dienbladen, Harde PS dienbladen, Microgolfbare PP dienbladen, dienbladen met Compartimenten, dienbladen met Deksels, Isothermische FOAM dienbladen, Ecologische PS dienbladen en Fast Food Plastic dienbladen.

Als dit echter niet het assortiment wegwerpbakken is dat u nodig heeft, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website waar u 100% Natuurlijke dienbladen vindt in de sectie Biologisch afbreekbare bakken van o.a. bamboe, palmblad of suikerriet. We nodigen u ook uit om de Papieren Deksels te ontdekken die u op de Wegwerpbare dienbladen kunt plaatsen om allerlei lekkernijen te serveren, zoals taarten, taarten of zoute snacks. De Verjaardagstaartlade vind je bij de Plastic Feest dienbladen!

Meer dan 100 wegwerpbakken om uit te kiezen! En met de goedkoopste prijs op het internet gegarandeerd! Kwaliteit staat niet op gespannen voet met de prijs, dus alle Catering dienbladen in onze winkel garanderen u een uitstekende kwaliteit en de Goedkope Plastic dienbladen bieden u de beste service, zodat u er allerlei soorten voedsel in kunt presenteren zonder dat u bang hoeft te zijn om te kraken of te breken. Ga voor onze Plastic dienbladen!

Bekijk meerZie minder