Wegwerp Servies X-Table Violet

Het X-Table Wegwerp Servies in Violet voegt een vleugje kleur toe aan elke restaurant- of evenemententafel. Dit X-Table Plastic Servies is samengesteld uit Plastic Platen, Plastic Koppen, Plastic Dienbladen en Plastic Tassen, een complete set van bijpassende artikelen, ideaal voor buitenevenementen of feesten waar de kleintjes de hoofdrol spelen, omdat het door zijn flexibiliteit en weerstand een onbreekbaar serviesgoed is. 

Actieve filters

    Gemaakt van polypropyleen, met een grote weerstand en duurzaamheid, zal het X-Table Wegwerp Servies in Violet kleur u de mogelijkheid geven om uw evenement om te zetten in een levendig en intens feest.

    Deze X-Table Dinner Set zal u verrassen door de aanraking die, samen met zijn flexibiliteit, u veel vertrouwen zal geven bij het serveren van voedsel aan de kleintjes, aangezien u als onbreekbare Dinner Set in staat zult zijn om afscheid te nemen van kristallen, splinters en snijwonden.

    En als dit niet de X-Table Dinner Set is die u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Oranje X-Table Dinner Set catalogus te bekijken, ideaal voor buitenfeesten waar de natuur deel uitmaakt van het evenement, de Rood X-Table Dinner Set, perfect voor diners waar wijn de ster van de avond is, of de Zwart X-Table Dinner Set, een perfecte inzet voor elegante feesten waar klasse en soberheid in elke hoek aanwezig zullen zijn.

    Bekijk meerZie minder